Ny årstid med nya möjligheter!

Hej allesammans! 
 
Hoppas att ni har haft en skön sommar trots extremvärmen som slog till över hela landet. En årstid som framkallar blandade känslor hos alla med hyperhidros. Hösten har kommit med stormsteg och för en del kanske det är en lättnad att slippa sommarvärmen och att kunna omsluta sig med ”lager på lager”- outfits. 
Vi på Hidroxa är taggade och ser fram emot nya möjligheter som kan tänkas träda i kraft under det andra halvåret 2018! 

Vi har nu efter sommaren startat ett samarbete med Rikshospitalet, universitetssjukhuset i Oslo. Som kund hos oss på Hidroxa vill vi såklart att du ska känna dig trygg och säker med dina köp. Du kanske funderar på ifall det är värt att skaffa dig en egen jontoforesmaskin eller om du ens får effekt av behandlingen. Därför har vi alltid öppet köp i 50 dagar men vi försöker att gå ännu längre. Genom samarbetet med Oslos universitetssjukhus kan du som är patient där först påbörja din behandling på kliniken, för att sedan efter eventuell effekt avgöra ifall du vill fortsätta din behandling fast på hemmaplan. Vi hoppas på fler sådana samarbeten med kliniker runt om i Skandinavien så snart som möjligt.
 
Svettpodden, som Sandra medverkar i, fortsätter att släppa fräscha, intressanta och roliga avsnitt. Det senaste avsnittet handlar om barn, ungdomar och gravida med hyperhidros. Hur kan vi som föräldrar göra om vårt barn visar tecken på att ha hyperhidros? Du kan lyssna på avsnittet här.

Ha en fortsatt fin höstdag!

Prenumerera på våra nyhetsbrev!

Med vårt elektroniska nyhetsbrev har du möjlighet att på ett enkelt sätt hålla dig uppdaterad om vad som händer inom hyperhidrosområdet. Som prenumerant får du de bästa tipsen, senaste om Hidroxaprodukterna, erbjudanden och mycket mer!

Bli medlem här