Podcast

Hi everyone,

The blog has been quiet for while but a lot has been going on behind the curtains.

One of our co-founders Sandra, who is also a doctor, has become one of two hosts of a podcast about hyperhidrosis.

Together with Emmili, who suffers from hyperhidrosis, she discusses hyperhidrosis and all about it.

The first episode was an intro and the second focuses on the treatment metod “botox”.

The aim is to spread info about hyperhidrosis. Right now, the podcast is in Swedish.

You can listen to episode 1  here and episode 2 here.

2 comments Add yours
 1. Hej!
  Länge sedan jag var här, och aldrig någonsin har jag kommenterat, men nu måste jag verkligen!

  Självklart lider jag av samma problem, som tas upp här, extremt överdriven svettning. Inte bara “varm och klibbig” utan rinnande, värst på händer och fötter.

  Dock har jag, sedan början på juli ätit “Oxybutynin Accord” 5 mg. Under 1 månad 1/dag, men fr o m två veckor tillbaka 1 morgon + 1 kväll, och det är HELT SJUKT…finns inget annat sätt att uttrycka det på! Jag SVETTAS INTE!!! Hela mitt liv har tagit en vändning till nåt helt obeskrivbart fantastiskt! Jag kan hålla i pennor och ta i papper, jag kan gå i badtofflor, jag kan gå inne utan strumpor! Trodde aldrig i min vildaste fantasi att det kunde fungera så otroligt effektfullt. Jag har verkligen provat ALLT på marknaden, avstått från allt som ska göra det värre, blivit nonchad av hudläkare osv. Jag har ett nytt liv, har fortfarande svårt att ta in det, vaknar varje morgon och känner efter, tror varje gång att jag nog drömt, men det är HELT SANT! Jag vet inte hur jag ska tacka min läkare på VC, men han är värd…ALLT 😀

  Visst finns det biverkningar, men det enda jag märkt är att jag blir torr i munnen, men tuggummi eller sugtabletter hjälper, och att dricka lite mer vatten.

  Jag hoppas verkligen att jag kan fortsätta äta dessa piller för resten av mitt liv, det har verkligen sett till att en form av helvete har fått ett slut!

  Varmt, men inte blött (ens fuktigt) handslag till Er alla!
  Karolina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *