Hidroxa – Återförsäljare av Jontoforesmaskiner Lanserar ny Webbplats

Göteborg, Sverige – XX juli 2020 – Vi är glada och stolta över att kunna lansera den nya Hidroxa-webbplatsen.

Vårt primära uppdrag är att bidra med vår expertis och kunskap om hyperhidros till dem som kämpar för att hitta rätt behandlingsalternativ och information om deras tillstånd.

På senare tid har vi sett en högre efterfrågan på vår jontoforesmaskin och därför bestämde vi oss för att uppdatera vår varumärkesidentitet för att bättre visa vilka vi är.

Som ett dynamiskt, vårdorienterat företag ansåg vi att det var den perfekta tiden att modernisera och anpassa vår marknadsföring och visuella identitet.

Ny visuell identitet

Efter noggrant övervägande har vi valt en ny modern logotyp med ett nyckelelement i form av en droppe som symboliserar den dagliga kampen mot överdriven svettning, samtidigt som den känns som ”oss”.

Tillsammans med tillkännagivandet av vår nya varumärkesidentitet har vi uppdaterat vårt företags webbplats. Den nya webbplatsen och varumärkesidentiteten visar tydligt den omsorg och det värde som vi tillför våra kunder,som kämpar med hyperhidros, över hela världen.

En av de viktigaste delarna av vårt arbete är vår kundtjänst och att få värdefull feedback från våra kunder och patienter.

Att lyssna på deras berättelser fick oss att inse hur hyperhidros påverkar människors livskvalitet och hur svårt det är att hitta pålitliga källor om behandlingsalternativ.

Därför fick vi motivationen att ge människor användbar information och tips om hur man kan förbättra livskvaliteten för människor som drabbas av hyperhidros.

about hyperhidrosis

Medan vårt namn förblir detsamma har vår logotyp och webbplats ändrats avsevärt föer att bättre representera vilka Hidroxa är och hur vi hjälper kunder i deras vardagliga kamp för att återfå sitt självförtroende.

Den nya webbplatsen levererar mer användbart innehåll i en modern, ren, och organiserad layout för att ge besökare enkel åtkomst till vår företagsinformation, framhäva en kostnadseffektiv och naturlig lösning på överdriven svettning i handflatorna, fötterna och under armarna.

Att bygga ett team av experter runt vår jontoforesmaskin

Förutom den nya webbplatslanseringen och uppdateringarna på våra sociala medier, har vi beslutat att utöka vårt team för att ge varje kund relevant information och det stöd som de förtjänar, för att hitta och använda jontoforesmetoden eller andra hyperhidrosbehandlingar.

Hidroxa är ett familjeägt företag. Vår viktigaste kollega, och även en av grundarna av företaget, är Dr Sandra Eriksson Mirkovic – en legitimerad läkare med ett särskilt intresse för hyperhidros.

Till vardags arbetar Sandra på vårdcentral, men hon stöder aktivt Hidroxas kundtjänst genom att, tillsammans med sitt team, kommunicera med patienter om att maximera effekten av deras behandlingar.

Jimmy Eriksson, COO, och elektrotekniker, gift med Sandra, ansvarar för organisationensprocesser i företaget och även för kvalitetssäkring av våra produkter.

Nikola Mirkovic, Sandras bror, och Hidroxas VD är en expert inom e-handel med en stor erfarenhet från sin egen webbbyrå ZenDev.

Tack vare Nikolas digitala insatser och skicklighet har Hidroxas produkter hjälpt ett stort antal människor på global nivå att ta kontroll över sin överdrivna svettning.

Som nämnts ovan, från kundens feedback om bristen på vetenskapligt bevisad information och relevant innehåll – har vi beslutat att utöka vårt ursprungliga team med ett marknadsföringsteam av unga och ambitiösa individer motiverade att engagera sig i människor som lider av hyperhidros genom digitala verktyg och sociala medier.

Genom många års erfarenhet som vår grundare Dr Sandra Eriksson Mirkovic har, har vi från början lärt oss att människor som lider av hyperhidros lämnas ensamma för att hitta information om sitt tillstånd. Tyvärr är ofta fortfarande så.

Vi värdesätter din feedback

Brist på hjälp från hälso- och sjukvårdssystemet, liksom brist på intresse och kunskap, leder ofta till att patienterna tror att det inte finns någon behandling som passar dem och ger upp.

Det finns många olika behandlingsalternativ tillgängliga.

Ett av våra huvudsakliga mål är att dela med oss av användbar information om hyperhidros samt att belysa patienternas situation. Kunskapen förmedlas genom vår läkare Sandra och hennes team.

Det finns en lösning på situationen, och även trots att det inte finns något botemedel just nu, så finns det många möjligheter för patienters hälsa att förbättras.

hidroxa team members

Regelbundna blogguppdateringar framgent

Hyperhidros – överdriven svettning är också känt som det ”tysta handikappet”.

Och i enlighet med detta uttalande – detta tillstånd får inte tillräckligt med uppmärksamhet.

Många hälso- och sjukvårdssystem investerar inte resurser i att bekämpa detta tillstånd, och det är en av många anledningar till att patienter saknar möjlighet och information om hur de ska hantera sin sjukdom.

Av den anledningen, planerar vi att utbilda så många människor som möjligt, om olika ämnen kring hyperhidros och jontofores genom vår blogg.

Kategorierna på bloggen kommer att täcka flera områden så som handsvett, fotsvett, armhålesvett, påverkan på livskvaliten samt informera om de senaste rönen kring hyperhidros.

Samarbete med välkända svettkliniker

I många länder, inklusive Sverige är jontofores ofta en bortglömd behandlingsmetod.

Eftersom metoden har stor potential att hjälpa människor är det viktigt att sprida information om jontofores så mycket som möjligt.

Vårt team på Hidroxa arbetar intensivt för att sprida informationen till sjukhus och andra kliniker om jontofores, för att möjliggöra tillgängligheten till den här metoden för så många människor som möjligt.

collaboration with sweat clinics

Vi på Hidroxa försöker att arbeta tillsammans med läkare från kliniker som specialiserar sig på hyperhidros. Det är också viktigt för oss att dela medicinsk kunskap om detta tillstånd.

Därför samarbetar vid med Hudkliniken vid universitetssjukhuset i Oslo.

Vi har också kontaktat flertalet klniker och sjukhus i Sverige såsom Sahlgrenska Universitetssjukuset i Göteborg och Helsingborgs sjukhus.

Vi hoppas kunna etablera framgångsrika samarbeten även med dessa och andra kliniker.

Våra samarbeten är en viktig del i att garantera att patienter får korrekt och uppdaterad information om detta nischade område när de kontaktar sjukvården.

Vi hoppas kunna fortsätta våra framgångsrika samarbeten och nå ut till ännu fler kliniker i Sverige och de andra nordiska länderna.

Om Hidroxa

Hidroxa Medical AB började som ett litet, familjeägt företag från Göteborg, Sverige. 2015 föddes indén om att ta jontoforesmaskinen till Skandinavien.

Vi visste sedan innan att det är svårt att få behandling för överdriven svettning, hyperhidros och att problemet med hyperhidros är vanligt.

Vi har flertalet personer i vår omgivning som lider av hyperhidros och vi har sett hur svårt det har varit för dem att få hjälp.

Vissa behandlingsmetoder behöver utföras på klinik medan jontofores är en metod som kan utföras i bekvämligeheten av det egna hemmet.

hyperhidrosis awareness month